Cine suntem si ce facem?

Noi suntem Ready2camp si ne ocupam cu servicii de inchiriere autorulote, echipate complet, pregatite pentru un sejur intern la mare sau la munte, dar si pentru vacante mai lungi in Europa sau unde vrei tu. Am aparut din pasiunea pentru calatorii si automobile. Avem o flota proprie formata din patru autorulote, doua Roller Team Kronos 295M, un Benimar 463 si un CI Horon cutie manuala sau automata.

De ce facem acest lucru?

Ne plac calatoriile si dorim sa oferim aceleasi experiente traite de noi si clientilor nostri. Facem totul cu pasiune pentru tine. Tu iti aduci bagajele iar noi ne ocupam de echiparea autorulotei cu tot ce ai nevoie pentru un sejur cat mai placut. Daca iti plac calatoriile si vrei sa incerci si altceva decat ceea ce ai facut pana acum te asteptam.

Ce oferim?

Experienta noastra dobandita in acest domeniu, autorulote noi, echipate si utilate complet pentru ca tu sa te bucuri de un sejur unic. Toate informatiile detinute ti le punem la dispozitie si incercam sa fim alaturi de tine pe parcursul intregului sejur. Posibilitatea de a te caza acolo unde doresti si se poate, la malul marii sau la poalele muntilor. Trebuie doar sa te lasi cuprins de aventura pe care o incepi, sa te gandesti doar la lucrurile bune care ti se vor intampla in aceasta experienta, sa iti alegi traseul pe care vrei sa-l urmezi , zile insorite iti dorim!

Multumim pentru ca ati ales sa faceti parte din povestea Ready2camp si ca ne inspirati!

 

Cu drag,

Ready2camp