Continuarea utilizarii website-ului reprezinta acordul dumneavoastra asupra acestor Termeni si conditii.

Termenii de utilizare se aplică tuturor utilizatorilor domeniului ready2camp.ro . Administratorul site-ului își rezervă dreptul de a modifica in orice moment conținutul acestora, fără notificarea prealabilă a persoanelor care il utilizează, iar aceștia din urmă sunt responsabili pentru a se actualiza cu astfel de modificări.

Site-ul este proprietatea companiei Ready2Camper SRL, societate română cu sediul social în str. Marinarilor nr.24,bl.10/4, ap.4, sector 1, București, România, telefon: 0786885888, înregistrată la Registrul Comerţului al Municipiului București, sub nr. J40/12833/2020, având Codul Unic de Înregistrare RO 43137894.

Vom face tot posibilul să pastrăm in permanență informații corecte pe site, insă pot exista situații care să nu depindă in totalitate de noi și unele caracteristici (disponibilitate autorulota, nivel echipare, preț ) pot fi modificate fără preaviz sau pot conține erori de operare.

Procesul de vânzare

După lansarea unei comenzi pe site prin email sau telefonic, vânzătorul va notifica Cumpărătorul, asupra preluării comenzii. Acceptarea comenzii de către Vânzător se consideră finalizată atunci când există o confirmare scrisă, prin e-mail, din partea Vânzătorului către Cumpărător si incasat avansul. Validarea comenzii se face numai după confirmarea de către Vânzător a disponibilității autorulotei si a prețului. Va rugam să vă asigurați că ați verificat specificațiile autorulotei si perioada in care doriti sa efectuati sejurul înainte de a îl cumpăra.

Modalitati de plată

Prin transfer bancar / ordin de plata. Plata se va face catre Ready2Camper SRL in contul RO68BTRLRONCRT0568810701 deschis la Banca Transilvania atat a avansului cat si a restului de plata, sau orice plata care se va face catre Ready2Camper SRL.

 Livrarea si preluarea autorulotei

Livrarea si preluarea se realizează la adresa menționată în contract. Partile vor intocmi un proces verbal de predare-primire unde va fi evidentiata starea tehnica si estetica a autovehiculului, a mobilierului cat si a echipamentelor din dotare. Procesul verbal face parte integranta din Contract. La momentul returnarii autorulotei, Clientul va preda bunul și în cazul în care, Ready2Camper va constata diferente între starea initială a autorulotei la momentul predării și starea finală de la momentul returnării, acesta va fi îndreptatit să aplice Clientului sanctiunile financiare stabilite prin prezentul contract.

Garantia

Clientul este obligat la plata unei garantii de buna utilizare a autorulotei in cuantum de 750 euro (echivalentul în lei la cursul comunicat de BNR din ziua facturarii) . Aceasta suma va fi blocata intr-un cont si se va returna in termen de maxim 48 h de la returnarea autorulotei in aceeasi stare in care a fost predata clientului.

Drepturi de autor

Intreg continutul site-ului este proprietatea ready2camp.ro si intră sub incidența legii pentru protecția drepturilor de autor (legea nr. 8/1996).

Conţinutul site-ului nu poate fi preluat, reprodus, transferat, vândut sau distribuit in orice mod, in totalitate sau partial, decât cu acordul scris al Proprietarului. Puteți raporta orice eventuală încălcare a drepturilor de autor sesizată pe site la adresa de email: contact@ready2camp.ro

Forță majoră

Forta majora si cazul fortuit inlatura raspunderea partilor in cazul neexecutarii partiale sau totale a obligatiilor asumate prin prezentul contract, cu conditia ca evenimentul sa fie notificat si dovedit de partea care il invoca celeilalte parti, si partea care il invoca sa ia toate masurile posibile in vederea limitarii consecintelor lui.

Drept aplicabil

In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai întai rezolvarea acestora pe cale amiabilă, iar dacă acest lucru nu va fi posibil, conflictul va fi solutionat de către instantele judecătorești competente din  Bucuresti.

Dacă aveti întrebări sau nelămuriri in legătură cu acesti termeni de utilizare, nu ezitați să ne contactați prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de e-mail contact@ready2camp.ro